Azt hiszem itt az ideje egy új bejegyzés megírásának. Már megint annyi mindent akarok leírni egyszerre, hogy semmi se lesz belőle. És talán nem is lenne most jó ötlet félrészegen negyed négykor az élet nagy dolgairól értekezni. Igazából ez most egy olyan bejegyzés ami csak és kizárólag azért íródik, hogy tudjátok kedves olvasók: Nem vagytok elfelejtve! De nem ám!

Talán egy rövid helyzetjelentés belefér, bár erősen kétlem, hogy az általam megszokott gördülékeny stílust és a várt színvonalat hozni tudom ebben a lebegés szerű állapotban amikor a hangok és a fények összefolynak.

Naszóval. Dömök András alias Doki vagyok. 23 éves, egyedülálló mondhatni magányember. 6 éve járok ugyanabba az intézménybe és nem érzem, hogy egyről a kettőre jutnék mert még a tanulmányi osztály sem képes eldönteni, hogy hányadéves vagyok. Volt pár szép érdemem, volt már sok hibás döntésem. Jelenleg minden erőmet arra fordítom, hogy egy jobb emberré váljak és meg legyek elégedve saját magammal. Az, hogy mások esetleg nincsenek velem megelégedve hátttőőő mondjuk ugy, hogy .... a leszarom kategórába kerülnek az ilyenek. Arról van szó, hogy minden különösebb cél nélkül akarok jobb lenni. Nem akarok senkit meggyőzni semmiről, nem akarok senkit sem meghóditani magamnak, nem akarom hogy bárki kövesse a példámat. Természetesen nem baj, ha tetszik valakinek amit csinálok egyszerűen csak nem ez a cél.

Több mint másfél éve nem dohányzom, az utóbbi két és fél hónapban fogytam 20 kilót, az alkoholfelhasználást is mérsékeltem, 2,5 éve nincs az életemben különleges személy. Egy éven belül diplomázok. Beszélek angolul és németül, ez utóbbit sajnos még fejlesztenem kellene. Valamivel több, mint két éve gitározom, már egész jól megy. Most éppen az elhanyagolt de már több, mint egy éve létező blogomba irok részegen egy bejegyzést.(Amit ugyanúgy nem olvas/kommentel senki mint az eddigieket)

A végére hagytam a legfontosabbat: boldog vagyok, hogy Dömök András alias Doki lehetek.

Szerző: aliasdoki  2009.09.11. 03:30 3 komment

Címkék: életművészet részegpost

A bejegyzés trackback címe:

https://aliasdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr871374361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

képzeltbohóc 2009.09.11. 13:19:40

szép kis vallomás, és micsoda összefüggő szöveg ebben az állapotban:D bár szerintem neked csak ebben az állapotban megy igazán az élet megfejtése

aliasdoki 2009.09.11. 20:50:29

@képzeltbohóc: nos pont ez az a bejegyzés amit ki szerettem volna törölni:D de most hogy kommentárt fűzött hozzá valaki tuti hogy marad. Egyébként köszi szépen én is meg vagyok lepődve magamon. Úgy tűnik, hogy azért annyira nem voltam részeg, hogy ne tudjak gépelni... Mellesleg mi ez a névváltás? A bohócoktól különben is félek, bár ha jobban belegondolok a képzeltektől nem... azok az elmebaj egyértelmű jelei úgyhogy ők jófejek.

képzeltbohóc 2009.09.14. 01:23:32

vicces, a névváltást majd egyszer elmagyarázom ha úgy hozza az élet
süti beállítások módosítása