Már megint túl sok idő telt el a legutóbbi bejegyzésem óta. Össze-vissza szégyellem magam és szánom bánom bűnömet. Hiszen akár visszatérő olvasó akár csak átutazó vagy ennél bizony több figyelmet érdemelsz. Mentségek engem se szoktak érdekelni úgyhogy most át is ugornám ezt a részt. Valószínüleg az amerikás bejegyzéseket még valamikor felviszem ide, de most másról fogok először írni.

Addig nem akartam másra terelni a szót amíg ez a rész be nem fejeződött de hát bizony így alakult. Miközben lassan két hónapja hallgatok és síri csend és hullaszag tölti be a blogot született azért néhány iromány amik hamarosan felkerülnek majd. És mivel újra rendszeresen netközelben leszek igyekszem majd valami rendszerességet vinni ebbe az egészbe.

Nem vagyok túl összeszedett úgyhogy ezt a postot be is fejezem.

Szerző: aliasdoki  2009.08.29. 17:57 Szólj hozzá!

Címkék: életművészet

A bejegyzés trackback címe:

https://aliasdoki.blog.hu/api/trackback/id/tr481346821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása